gallery/9161060_1_4
gallery/9161060_1_4
gallery/light-bulb-1407610_960_720

Om oss

Välkommen till Orrlunda EL AB

Vi har sedan starten hjälpt fastighetsägare, företag och privatpersoner med vanligt förekommande elarbeten, däribland installationer, felsökning och reparationer.

Företaget startades av Jerry Kumlin, som är utbildad elektriker som nu har en mångårig erfarenhet i branschen. Idag sysselsätter verksamheten 4 personer och har alla behörigheter och försäkringar som krävs för säkra och pålitliga installationer avseende de uppdrag vi åtar oss.

Orrlunda EL har kontor på Tynningö i Vaxholm men utför arbeten i hela Storstockholm med egna servicebilar. Vi utför även arbeten i skärgården då vi har egen båt samt nödvändig utrustning för att ta oss fram i den mer besvärliga terräng som kan finnas på vissa öar.

Vi är självklart registrerade hos Elsäkerhetsverket. Se nedan länk för att läsa mer om vilka företag som är elinstallationsföretag (ange vårt org nr 556639-0331):
Sök på oss hos elsäkerhetsverket genom att trycka här.

Vår styrka ligger i vår platta organisation med mångårig kunskap och erfarenhet. Vi har ett mycket brett kontaktnät med tillförlitliga samarbetspartner inom alla områden där du kan få hjälp som både privatperson och företagare.