gallery/9161060_1_4
gallery/9161060_1_4

Tjänster

 

Installationer

Vi kan hjälpa er med alla typer av fasta elinstallationer, från att komplettera med ett enkelt eluttag till att göra ny installation av all el i villa. Vi installerar även solceller samt laddare till el-bilar.

 

Med vår breda erfarenhet och nära samarbete med leverantörer kan vi tillsammans med er ta fram den bästa lösningen för det ni önskar. Vi kan även gå igenom er befintliga anläggning för att dokumentera och åtgärda brister samt komma med förslag på energibesparande åtgärder.

 

Felsökning

Vi hjälper även till vid felsökning av system och vissa typer av maskiner. För att undvika större kostnader i slutänden börjar vi med en kartläggning samt diskussion kring de upplevda felen. Ibland är lösningen enklare än man tror.

 

Reparationer

Med vår mångåriga kompetens kan vi hjälpa er med reparationer samt ersättningsinstallationer i de fall där så krävs.

 

Skärgårdselektriker

Med egen båt och personal på Tynningö har vi direkt access till skärgården där vi kan vi utföra alla typer av elarbeten.

Genom att vara lokalt förankrade har vi god kännedom om de utmaningar som kan uppstå med att få ut material samt genomföra arbeten ute i skärgården. Sommarstuga som permanentboende eller om du driver företag ute i skärgården och är i behov av en elektriker, tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

 

KNX

Vi är registrerad KNX partner och kan vara er behjälpliga med KNX system.

Sök på oss som partner hos KNX genom att trycka här.